PF 2011

Vždycky mám odpor udělat nějaké kýčovité vánoční přání a poslat ho ostatním. Vždy mě štvou všechna ostatní kýčovitá přání. Štve mě, jak mě lidi tagují na Facebooku do hromadných vánočních fotek a jak mi posílají úchylné básničky SMSkama. Ale každý rok kromě toho loňského jsem nakonec podlehl a svoje přání jsem čtyřiadvacátého nakonec stejně vyrobil a poslal nebo hodil sem na blog. Myslel jsem si, že jsem to udělal každý rok, ale ten loňský jsem tuhle tradici očividně přerušil. Tady na blogu PF 2010 není a já si nepamatuju, že bych nějaké vyráběl.

Zřejmě jsem neměl tu pravou vánoční náladu, i když kdo ví, protože večer jsem místo na tradiční vánoční VOSA sound zavítal poprvé v životě na půlnoční do kostela. Tam ale neřekli nic moudrého, takže jsem na kostely zanevřel a dneska půjdu buď spát, nebo zase na tu vosu ;) . Ale možná spíš spát, včerejší DNB DNA s Redrum crew byla hodně výživná a dost mě utahala :) . Musím si postahovat ještě nějaké jejich sety a od Piera zkusím vyloudit nějaký plakátek do pokojíčku :D . To berte jako hudební doporučení :)

No abyste mi nenadali, že tenhle článek o ničem není (i když věřím, že některé mé pravidelné čtenáře to potěší, třeba vedení VUT FIT), tady ode mě máte to vánoční přání. Byl jsem líný ho malovat sám a tenhle člověk to stejně umí líp ;)

No a do novýho roku vám přeju, abyste si dokázali plnit svoje přání, abyste zhubli, zdrsněli, zjemněli, přibrali, abyste cestovali, zabydlovali se, nebyli líní, vydělávali, milovali a milovali se, abyste byli zdraví a vaše rodiny aby se měly fajn a aby vám nikdo neházel klacky pod nohy. A sobě přeju spoustu teplý vody v bojleru. Halelujah. Jdu to vydat, už mám jen minutu do půlnoci. Připomíná mi to odevzdávání projektů do školy :D