SP3 a nepodepsané motivy

Před časem vyšel SP3 pro Windows XP. O nějakou větší bezpečnost až tak vlastně ani nestojím (nikdo na mě neútočil, neútočí a pravděpodobně asi ani nikdy útočit nebude) a kromě ní v SP3 nic převratného a nového, pokud vím, nebylo. Opravy, bugfixy, nějaká kompatibilita s Windows Vista… Jinak nic extra, člověk si to nainstaluje a pak zjistí, že nezaznamenal sebemenší změnu. Co už.

Nene, lžu. Bylo by to strašně krásné, kdyby člověk nezaznamenal žádné změny. Pokud máte odstraněný Windows Media Player, Outlook Express, pokud používáte neoficiální Windows vzhledy, tak se vám vše rozhasí a budete SP3 proklínat. Ale tak po čase to člověk zase nějak dá dokupy. Systém mu přestane po každém startu hlásit, že musí obnovit polovinu souborů ze zálohy a že se rozpadá, že děláme zlé, špatné a nekalé věci, že Old Shatterhand by z nás neměl radost. Vrátí se vše zpět do normálu a život jde dál. Asi nám to Microsoft dělá, abychom se nenudili.

Až budete dávat systém do pořádku jako já a zjistíte, že nemůžete najít způsob, jak obnovit své nepodepsané styly pro Windows XP, zkuste tuhle stránku.