Cucumis sativus

Kategorii „Píšu si“ mám na blogu pro články, které jsou o samotném blogu. Zastávám názor, že čím méně článků taková rubrika má, tím je blog zdravější. Když je totiž na blogu více článku o něm samotném než o čemkoliv jiném, je asi někde chyba ;) . Já mám teď ale dobrý důvod přerušit od února čisté konto – dovolenou :) .

Mám kolem 40 rozepsaných konceptů článků a stále přibývají. Ale články nějak nepřibývají. Sice stále píšu, ale ne úplně o tom, o čem se psát chystám :D . Spíše v posledních článcích odbočuji, jsou psány vlastně „mimochodem“. Ale podle počtů komentářů vás zřejmě, mé ctěné čtenářstvo, oslovily, takže je to asi v pořádku :) .

Holt jsem měl teď hodně práce, připravoval jsem se na volno a neměl jsem ani tolik chuť psát. A ta chuť, to je hlavní. Bez ní totiž nepomůže ani 10 zajímavých a dobrých témat na článek. A že jsou to témata zajímavá a některá z nich by bylo škoda nechávat si až na srpen, ale jinak to asi nepůjde. Přiznám se bez mučení, že své čtenáře nechám na okurkách a během svých prázdnin, tedy kolem 11. 7. až 8. 8. 2008, vyjde na blogu zřejmě jen pár básniček (předem psaných). Tak to nějak přežijte a těšte se na srpen, to se vrátím v plné síle a určitě bude co číst ;) . Přeji prima léto!