Půlmaraton. Skoro!

Já se prostě musím pochlubit :) . Dneska jsem si šel zaběhat… No dorazil jsem dosti mrtvý, ale dokázal jsem, co jsem dokázat chtěl. Ještě 2 km a zaběhl bych půlmaraton.

trasa
Obrázky a čísla z Mapy.cz jsou přesnější než z MapMyRun.com, protože Google Maps, které web využívá, neumí zobrazit turistické značky po nichž jsem běhal (tzn. bylo to víc od oka). Délka a propočty ale sedí, takže jsem se i tam docela trefil. Každopádně díky Benymu za tip, protože bez MapMyRun.com bych nezjistil výškový profil apod.
delka
Pár čísel… Trasa je dlouhá 19,116 km, uběhl jsem ji za 01:54. Kdyby se mi to povedlo srazit na polovinu a udělám o ty dva kiláky víc, vezmu možná Keňanovi světový rekord :D . Pokud se to sečte, vydělí, zderivuje a převede na jiný tvar komplexního čísla, dostaneme rychlost cca 10 km/h, což znamená 1 km za 6 minut. Nastoupal jsem asi 291 m, směrem dolů je výškový rozdíl 327 m. Nejvyšším bodem trasy byla Velká Baba. Ta má sice oficiálně 446 m n. m., ale cesta vedla kousek vedle, takže je to nakonec 441 m n. mořem.
vyskovy-profil
Vše zaznamenáno, chuť pochlubit se jsem zahnal, teď už jen nějak rozhýbat nohy a přemístit se do sprchy :D .